Bula Romani Pontificis [cópia] de Alexandre VIII; institui a erecção da Catedral de Pequim: "Idem Pontifex oppidum de Pekim Machaonensis Diecesis Civitatem, ejusque Ecclesiam Cathedralem constituit ... " - Alexandre VIII (1690)
Registo na cópia: "Datum Roma apud Sanctam Mariam Majiorem Anno Jncarnationij DomInica Millesimo sexcentesimo nonagesimo: quarto jdus Aprilij, Pontificatus nostri Anno Primo" (Rerum lusitanicarum, vol. LV; Symmicta Lusitanica, tomo 48, fls. 585-600)
Biblioteca Da Ajuda - 84